Medicinalindustri gør klar til slagsmål med Trump Amerikanske medicinindustri lancere kampagne for at forbedre sit image før kamp om medicinpriser.

Den amerikanske medicinindustri vil ikke risikere at miste milliarder i indtjening, hvis præsident Donald Trump gør alvor at sine planer om at tvinge industrien til at sænke priserne. Det skriver Finans.dk. De amerikanske medicingiganters fælles lobbyorganisation, Phrma, vil bruge et tocifret millionbeløb i dollars på at overbevise de amerikanske politikere og borgere om, at medicinen er alle pengene værd. Interesseorganisationen har lanceret en flerårig PR-kampagne med titlen Goboldly, der skal fremvise branchens »banebrydende fremskridt inden for videnskab og fremhæve den...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.