Israelsk medicinalfirma får bøde for korruption Teva skal betale 22 mio. dollars i bøde til den israelske stat for at have bestukket embedsmænd i Rusland, Ukraine og Mexico med det formål at få dem til at promovere sklerosemiddel.

Medicinalgiganten Teva, der har hovedsæde i Israel og som for nylig hyrede danske Kåre Schultz som direktør, har af af det israelske justitsministerium netop fået udstukket en bøde på 22 mio. dollars for at have bedrevet korruption. Firmaet har ifølge det britiske medie Daily Mail bestukket en stribe embedsmænd for at vinde markedsandele i Rusland, Ukraine og Mexico for at få dem til at bane vejen for dets blockbuster, Copaxone, til behandling af sclerose. Forseelsen var alvorlig nok til at...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.