Løhde lover national handlingsplan for brug af antibiotika Sundhedsminister vil i 2017 fremsætte handlingsplan for at nedsætte forbruget af antibiotika.

Sundheds- og Ældreminister Sophie Løhde (V) har taget Lægeforeningens kritik af forbruget af antibiotika i sundhedsvæsenet til efterretning. I en kommentar på twitter gør ministeren det klart, at der kommer en ny national handlingsplan i 2017, og at planen vil indeholde konkrete mål for, hvordan forbruget af antibiotika skal reduceres fremadrettet. Sophie Løhdes twitter-løfte om en ny antibiotika-handlingsplan optræder som kommentar til et tweet fra Lægeforeningen. @laegeforeningen @Vestergaard_KB enig, brug for konkrete mål. @regeringDK kommer m national antibiotikahandlingsplan i 2017 #sundpol #dkpol —...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.