Gode langtidsdata for behandling af kræft i æggestokkene På ESMO har forskere fremlagt pæne data fra to fase 3-forsøg med behandling med olaparib til kvinder med kræft i æggestokkene.

Olaparib (Lynparza) har også på den lange bane god effekt som behandling til kvinder med kræft i æggestokkene. De seneste resultater fra PAOLA-1-studiet viser, at olaparib plus bevacizumab reducerer risikoen for død med 38 pct. i HRD-positive patienter sammenlignet med behandling med bevacizumab alene Isabelle Ray Coquard, professor, Comprehensive Cancer Center Leon Bérard Det viser to studier, der netop er blevet præsenteret på den årlige kræftkongres for European Society for Clinical Oncology (ESMO). Det ene af to studier er det...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind