Den britiske regering truer med at smække låget til pengekassen i, hvis ikke medicinalindustrien nedjusterer priserne på nogle af de dyreste kræftmidler på markedet. Det skriver BBC News. Storbritannien har siden 2010 afsat 200 millioner pund årligt til Cancer Drug Fund (CDF), som gør det muligt for læger at ordinere kræftpatienter behandling, som de ellers ikke ville have haft penge til – men nu er pengekassen ved at være tom. På et møde i dag skal politikerne diskutere cancerfondens fremtid....
Britiske myndigheder i strid med Roche om pris på kræftmiddel
Skriv en kommentarKadcyla er for dyrt for Storbritannien
Skriv en kommentarKræfteksperter: Hvorfor bliver vi ikke spurgt om prioriteringsmodel?
Skriv en kommentarRoches accepterer britisk krav om reduceret pris for kræftmiddel
Skriv en kommentarBriter trygler minister om at ophæve patent på dyrt kræftmiddel
Skriv en kommentarPrisstigninger på kræftmedicin frustrerer amerikanske hospitaler
Skriv en kommentarDifferentierede priser giver de mindre rige lande adgang til ny og dyr kræftmedicin
Skriv en kommentarNICE skal indføre bredere syn på lægemidlers værdi
Skriv en kommentarNy behandling fører kemomiddel helt ind i kræftcellen
Skriv en kommentar
Trump-administrationen skaber usikkerhed om dansk medico-eksport til USA Opsigelser og restriktioner på FDA-medarbejderes arbejde kan gøre det sværere at få den danske medicoindustris produkter ud på det amerikanske marked, mener brancheforeningen Medicoindustrien.
Skriv en kommentar
Britisk studie: Sundhedsgevinster ved nye lægemidler kan være negative Analyse af sundhedsmæssige konsekvenser af nye lægemidler anbefalet af NICE peger på større sundhedsgevinster, hvis udgifterne til nye lægemidler i stedet var brugt til andre behandlinger. Studiet bidrager til debatten om prioritering, mener onkolog, der ser lægemidlers tilgængelighed som en politisk afgørelse.
Skriv en kommentar