ASCO er slut. Her er et tilbageblik på den netop overståede kongres.Foto: ASCO

Verdens største kræftkongres var igen centrum for imponerende forsøg med nye behandlinger På den netop overståede kongres for American Society of Clinical Oncology blev der fremlagt en lang række imponerende resultater fra store kliniske forsøg med lægemidler til behandling af forskellige former for kræft. Her er en oversigt over det mest interessante på ASCO 2024.

Den store kongres for American Society of Clinical Oncology (ASCO) er slut for i år, og tilbage står kun at kaste et blik på noget af det, som vi har lært i løbet af de seneste dage. Én ting springer i den sammenhæng i øjnene, og det er, at der er blevet fremlagt rigtig mange resultater med medicinsk behandling af patienter med kræft. I GHSG-HD21-studiet blev 1.482 patienter med Hodgkins lymfom inkluderet og randomiseret til behandling med BEACOPP eller BrECADD....

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.