Venclyxto går igen i 35 abstracts på amerikansk hæmatologikongres
»Venetoclax er der, hvor Ibrutinib var for tre år siden. Det giver os et nyt stof til behandling af CLL, men måske også til behandling af en lang række andre sygdomme, som f.eks. myelomatose og akut myeloid leukæmi,« siger Carsten Niemann, overlæge ved Rigshospitalets hæmatologiske klinik.Foto: Sybille Hildebrandt

Venclyxto går igen i 35 abstracts på amerikansk hæmatologikongres Lægemidlet Venclyxto, der er godkendt til behandling af CLL i Europa, fylder rigtig meget i årets program for den amerikanske hæmatologikongres ASH. Dets helt unikke virkningsmekanisme og toxicitet gør, at det har potentiale til at kunne indgå i og styrke kombinationsbehandlinger til en lang række hæmatologiske kræftsygdomme.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Allerede bruger? Log ind