Foto: Privat

Velkommen til generationen uden fedme Billig og effektiv fedmemedicin kan blive den største og vigtigste udligning af ulighed i sundhed i mange år. Bliver den kommende generation den første, der ikke behøver at leve med fedme og dens konsekvenser?

Fedme har i de seneste årtier været et stadigt stigende problem i Vesten.  Svær overvægt er dyrt for samfundet. Et dansk studie fra 2022, finansieret af Novo Nordisk, viste, at en svært overvægtig person forbruger dobbelt så mange direkte sundhedsressourcer som en normalvægtig person I USA er over 30 pct. af befolkningen svært overvægtige. I Danmark er antallet steget fra 13,6 pct. i 2010 til 18,5 pct. i 2021.  Både i USA og i Danmark vender fedmeepidemien den tunge side...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.