Foto: AP Photo/Ted S. Warren

Usikkerhed om effekten af antistof brugt til højrisikopatienter med COVID-19 Med omikronvarianten er AstraZenecas monoklonale antistof det eneste i sin klasse anbefalet af Dansk Selskab for Infektionsmedicin. Der er dog usikkerhed om effekten, siger klinisk professor.

Siden coronapandemiens start har der i lægemiddelindustrien været hård konkurrence om patienterne og de kolossale pengesummer, der er at hente hjem med en effektiv og sikker behandling af COVID-19. Som infektionsmediciner ser jeg frem til, at COVID-19 også politisk bliver opfattet som den ene sygdom blandt den million sygdomme, vi kender i forvejen Henrik Nielsen, overlæge og professor, Infektionsmedicinsk Afdeling, Aalborg Universitetshospital Inden for gruppen af monoklonale antistoffer, som sammen med de antivirale behandlinger har udgjort hjørnestenen i den medicinske...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.