Tre studier og en millionbevilling skal gøre læger klogere på hjertepatienter
»I to af studierne vil vi finde ud af, hvorfor gigt- og diabetesmedicin har en så god effekt på hjertet, som lægemidlerne ser ud til at have, mens det sidste studie har til formål at reducere andelen af patienter, som oplever tilbagefald efter ablation for hjerteflimren,« siger læge, forskningsleder og lektor Tor Biering-Sørensen, Herlev og Gentofte Hospital samt Københavns Universitet, som står bag de tre studier.Foto: Rigshospitalet

Tre studier og en millionbevilling skal gøre læger klogere på hjertepatienter Forskere og læger fra Herlev og Gentofte Hospital samt Københavns Universitet har modtaget 10 mio. kr. fra Novo Nordisk Fonden til at blive klogere på, om ny medicin eller tidlig diagnostik kan forbedre prognosen for hjertepatienter.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Allerede bruger? Log ind