Tre modeller og seks anbefalinger: Her er sundhedsstruktur­kommissionens bud på fremtidens sundhedsvæsen Sundhedsstrukturkommissionen har præsenteret sine anbefalinger og forslag til modeller for fremtidens sundhedsvæsen. Få overblikket her.

Nu er sundhedsstrukturkommissionens rapport her. I rapporten præsenterer sundhedsstrukturkommissionen i alt tre modeller for forvaltningsstrukturen og opgaveplacering i sundhedsvæsenet og seks tværgående anbefalinger til den fremtidige organisering, som er ­uafhængige af valget af forvaltningsmodel. Få overblikket over rapporten budskaber herunder: Model 1: Regionalt enhedssundhedsvæsen med sundheds- og omsorgsregioner De nuværende regioner nedlægges, og der etableres i stedet 8-10 sundheds- og omsorgsregioner. Hver sundheds- og omsorgsregion ledes af 21-25 direkte valgte politikere, og det foreslås, at der oprettes nærudvalg, som skal...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.