Tre forslag til håndtering af restordrer
Vi håber også, at myndighederne vil se på muligheden for at flytte lagre rundt internt i Danmark og mellem de europæiske lande, hvilket er en oplagt forudsætning for at håndtere en restordresituation hurtigt og effektivt, skriver Lars Møller, administrerende direktør i Pfizer.

Tre forslag til håndtering af restordrer Flere greb kan mindske den indflydelse, restordresituationer har på danske patienters mulighed for at få deres medicin. Eksempelvis en fælles forståelse af begrebet kritiske lægemidler og bedre muligheder for at flytte lagre lande imellem.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind