Touren baner vejen for dansk eksporteventyr
Det er ikke kun den franske ambassade på Kgs. Nytorv i København, der skal være klædt i gult, når der er grand depart i årets Tour de France på fredag. Begivenheden er også en anledning til at promovere danske sundhedsløsninger og dansk life science over for et internationalt publikum.Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Touren baner vejen for dansk eksporteventyr Når verdens største cykelløb Tour de France kommer til Danmark på fredag, baner cyklerne vejen for en mindst lige så vigtig event med stort potentiale for dansk life science-eksport: Tour de Health. Danske sundhedsløsninger har for længst erobret den gule førertrøje, og det er en position, som vi skal sikre, at Danmark bevarer og styrker.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind