Ticagrelor er mere effektiv end clopidogrel til AKS-patienter

Ticagrelor er mere effektiv end clopidogrel til AKS-patienter Hidtil største ‘real-life’-studie af patienter med akut koronart syndrom er præsenteret på ESC af afdelingslæge, klinisk lektor Erik Grove.

ROM (Dagens Pharma) – PLATO-studiets resultater som viser, at Brilique (ticagrelor) er mere effektive effektiv end Plavix (clopidogrel) til behandling af patienter med akut koronart syndrom (AKS), kan genfindes i et kohortestudie bestående af danske AKS-patienter. Det viser en undersøgelse med flere end 62.000 danske patienter med AKS, som Erik Grove fra Hjertemedicinsk Afdeling på Aarhus Universitetshospital har præsenteret på ESC. Studiet er det hidtil største studie, som har undersøgt effekten af ticagrelor versus clopidogrel blandt ‘real-life’-AKS-patienter. »Vores studie, som...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind