Sundhedsstyrelsen anbefaler midler til hudlidelser Nye anbefalinger for valg af lægemidler til behandling af børnesår og hudlidelsen aktinisk keratose skal støtte læger i almen praksis.

Sundhedsstyrelsen har sendt nye anbefalinger for valg af lægemidler til behandling af børnesår og hudlidelsen aktinisk keratose i høring. Anbefalingerne skal støtte læger i almen praksis i valget af lægemidler til behandling af de to sygdomme. Anbefalingerne er udarbejdet af Institut for Rationel Farmakoterapi i samarbejde med en række specialister i hudsygdomme. De beskriver behandling for børnesår (impetigo) og såkaldt aktinisk keratose, som skyldes, at man er udsat for sollys på hårbunden og andre udsatte områder på kroppen. I baggrundsnotatet vedrører topikal behandling...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.