Sundhedsøkonom: Medicinrådet skal inddrage person­alets tidsforbrug Professor i sundhedsøkonomi Jan Sørensen vurderer, der kan være mange penge at spare ved også at forholde sig til, hvor lang tid sygeplejersker og læger bruger på at administrere et nyt lægemiddel.

Hvis man vil spare penge på hjemkøb af ny dyr sygehusmedicin er det helt afgørende, at man har en erkendelse af at se bredere på det end blot at forholde sig indkøbsprisen af nye lægemidler. Beregningerne må også forholde sig til mulighed for at spare tid og personale. Det var et af hovedbudskaberne, som oplægsholderne i form af nogle af landets mest fremtrædende sundhedsøkonomer som Jes Søgaard, Kjeld Møller Pedersen, Jan Sørensen og Jakob Kjellberg kunne blive enige om på...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.