Styrelse stopper to kioskers salg af håndkøbsmedicin To kiosker har overtrådt reglerne for forhandling af medicin så groft, at Lægemiddelstyrelsen har valgt at fratage dem retten til at sælge håndkøbsmedicin.

Stjernekiosken på Vesterbro i København og Kiosk på Bodenhoffs Plads i indre København har fået frataget deres tilladelser til at sælge håndkøbsmedicin af Lægemiddelstyrelsen. Årsagen er, at Lægemiddelstyrelsen under en inspektion har konstateret så mange afvigelser og grove overtrædelser af reglerne for salg af håndkøbsmedicin, at styrelsen ikke længere har tillid til, at de to kiosker fortsat skal sælge håndkøbslægemidler. »Når Lægemiddelstyrelsen tilbagekalder en detail-tilladelse drejer det sig om en kombination af eksempelvis fund af udløbne lægemidler, forkert opbevaring af lægemidler,...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.