Hendrik Nolte
»Vi ser, at unge allergikere ofte får lavere karakterer i skolen og har dårligere livskvalitet sammenlignet med deres jævnaldrende,« siger forsker Hendrik Nolte.

Studie baner vejen for Odactra-godkendelse til unge med husstøvmideallergi i USA Allergi-immunterapi under tungen til unge med husstøvmideallergi er veltolereret, viser nyt studie. Studiet har banet vejen for en godkendelse af ALK- Albellós immunterapi Odactra (Acarizax) i USA.

Sublingual immunterapi, hvor personer med allergi dagligt bliver desensibiliseret med en tablet under tungen, er også veltolereret blandt teenagere. Det er konklusionen i et nyt fase 3-studie, hvori forskere har undersøgt sikkerheden ved brug af ALK-Albellós behandling Acarizax blandt unge europæere i alderen 12 til 17 år. Forskerne har også indirekte sammenlignet resultaterne med tilsvarende undersøgelser blandt unge amerikanere og unge japanere. Samlet set peger resultaterne på, at behandlingen er lige så sikker til unge som til voksne.  I Europa...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.