»Når man laver et genopslag, så kommer der nogle ud af busken, som troede, det første var et proforma-opslag,« siger Allan Flyvbjerg.

Steno Diabetes Center genopslår stilling som forskningschef To ansøgninger til jobbet som forskningschef er ikke er nok, synes direktøren for det hele, Allan Flyvbjerg. Han genopslår derfor stillingen med håb om at få et bredere ansøgerfelt.

Kun to mulige kandidater har søgt stillingen som forskningschef ved Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC), og det synes centrets direktør Allan Flyvbjerg er for snævert et grundlaget til at kunne sige, at man kunne finde den bedste kandidat. Derfor har han – med grønt lys fra centrets bestyrelse – valgt at genopslå stillingen med ansøgningsfrist d. 20. februar. »Et par stykker er ikke nok i min optik. Jeg vil have et bredere felt, og derfor har vi valgt at lave...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.