Statsministeren: Danmarks sårbarhed over for pandemier er uholdbar
Statsminister Mette Frederiksen vil indkalde til forhandlinger om etablering af kritisk infrastruktur som f.eks. vaccineproduktion i Danmark. Det fremgik af spørgerunden i Folketinget i forgårs.

Statsministeren: Danmarks sårbarhed over for pandemier er uholdbar Statsminister Mette Frederiksen ønsker ikke en stor dansk afhængighed af andre landes vaccineproduktion ved kommende pandemier. Det understregede hun til spørgerunden i Folketinget i forgår, hvor hun samtidigt lagde op til forhandlinger om kritisk infrastruktur. 

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind