Staten giver fem mio. kr. til nye modeller for medicingennemgang Sundheds- og Ældreministeriet inviterer regionerne til at søge midler fra den nationale handlingsplan for den ældre medicinske patient til afprøvning af modeller for systematisk medicingennemgang.

Regeringen har øremærket fem mio. kr. som økonomisk støtte til at udvikle modeller til den systematiske medicingennemgang, som tilbydes til de indlagte ældre patienter, der får flere lægemidler på én gang. Bevillingen gives som et led i regeringens handlingsplan for den ældre medicinske patient, skriver Ældre- og Sundhedsministeriet i en pressemeddelelse. Regionerne kan søge om at få del i 4,5 mio. kroner, mens en halv million kroner allerede er afsat til ekstern evaluering af de projekter, som igangsættes med puljens midler....

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.