Smertemidler trækkes tilbage Lægemiddelstyrelsen trækker paracetamol-præparater tilbage, fordi fremstillingen hos underleverandør ikke har levet op til regler.

En række udvalgte partier bliver af lægemidler indeholdende det aktive stof paracetamol trukket tilbage fra apotekerne og forhandlere. Tilbagetrækningen sker, fordi det ved en inspektion hos en underleverandør er konstateret, at der har været afvigelser i forhold til reglerne for god fremstillingspraksis af lægemidler i de specifikke batcher. Lægemiddelstyrelsen vurderer, at der ikke er sundhedsfare ved at bruge produkterne, og derfor berøres patienter ikke direkte af tilbagekaldelsen. »Vi har valgt at produkterne skal trækkes tilbage fra forhandlerne, fordi vi arbejder...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.