Søren Løntoft Hansen
Foto: Sydbank

Senioranalytiker: Novos nye insulin har flerdobbelt blockbuster-potentiale Senioranalytiker Søren Løntoft Hansen fra Sydbank kommer med sit bud på, hvordan fremtiden ser ud for Novo Nordisks ugentlige insulin icodec, og hvilke forhindringer og muligheder der kan være på vejen.

I sidste uge kunne Novo Nordisk præsentere resultater fra et fase 2-forsøg med din nyudviklede ugentlige insulin icodec.  Resultaterne var meget overbevisende og viste i store træk, at icodec, der skal tages med injektion blot én gang om ugen, er lige så godt til at holde hånd i hanke med blodsukkeret som verdens bedst sælgende insulin, Lantus, der skal injiceres dagligt. På nogle kliniske parametre så behandling med icodec endda ud til at overstråle Lantus. Resultaterne blev præsenteret på den...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind