Se, hvilke kræftlægemidler der er afvist i Danmark, men anbefalet i England, Frankrig og Tyskland Ny kortlægning lavet for Dagens Pharma dokumenterer, at Medicinrådet anbefaler færre nye kræftlægemidler, end man gør i England, Frankrig og Tyskland.

Danmark afviser mere ny kræftmedicin end Frankrig, England og Tyskland. Det dokumenterer en ny kortlægning, som VAPOS Consulting ved direktør Finn Ziegler har lavet for Dagens Pharma og Dagens Medicin. Kortlægningen viser, at Medicinrådet i perioden 2021-2023 har afvist 21 ud af 40 nye kræftlægemidler, som Danmark er blevet tilbudt, mens 15 midler er blevet anbefalet, og 4 er delvist anbefalet. De samme 40 lægemidler er også blevet tilbudt i Frankrig, England og Tyskland, hvor langt færre er blevet afvist....

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.