Ida Sofie Jensen.
Foto: Lif

Regioner: Sund økonomi skal komme os til gode De positive toner fra de økonomiske vismænd bør resultere i flere penge til regionerne og sundhedsvæsenet, mener Bent Hansen, formand for Danske Regioner. Lif ser også behov for investeringer i sundhed.

De økonomiske vismænd fremlagde tirsdag sin forårsrapport, der viser, at det går godt for dansk økonomi. Faktisk går det så godt, at vismændene betegner dansk økonomi som »overholdbar«. Og de positive takter bør komme sundhedsvæsenet til gode, mener regionerne. »For mig er konklusionen klar: En god portion af det økonomiske råderum skal bruges på velfærd. Regeringen taler højt og flot om, hvor vigtigt sundhedsområdet er, og nu har man virkelig muligheden for at sætte handling bag ordene til glæde for patienterne,« siger...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.