Henrik Vestergaard
En af de ting, der betyder allermest for vores medlemmer, er muligheden for at tiltrække kvalificeret arbejdskraft, og med en forlængelse af forskerordningen kan medarbejderne nå at få fodfæste i landet og bidrage yderligere til den danske lægemiddelindustris udvikling,« siger Henrik Vestergaard, viceadm. direktør, lægemiddelindustriforeningen.

Regeringen vil forlænge skattelettelse til udenlandske forskere Erhvervsminister ønsker, at højtuddannede udlændinge skal have mulighed for at betale en lavere skat i syv år mod i øjeblikket i fem år. 

Erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) vil udvide den såkaldte forskerordning, så højtuddannede udlændinge skal have mulighed for at betale en lavere skat i syv år mod i øjeblikket i fem år. Nu kan udenlandske forskere og medarbejdere, der tjener mindst 63.700 kr. om måneden, slippe med at betale nedsat skat i fem år. Det er den ordning, som regeringen vil forlænge til syv år, skriver Danmarks Radio. Forslaget om en udvidelse af forskerordningen indgår i regeringens erhvervsudspil, som snart fremlægges, og ifølge Brian Mikkelsen...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind