Henrik Vestergaard
En af de ting, der betyder allermest for vores medlemmer, er muligheden for at tiltrække kvalificeret arbejdskraft, og med en forlængelse af forskerordningen kan medarbejderne nå at få fodfæste i landet og bidrage yderligere til den danske lægemiddelindustris udvikling,« siger Henrik Vestergaard, viceadm. direktør, lægemiddelindustriforeningen.

Regeringen vil forlænge skattelettelse til udenlandske forskere Erhvervsminister ønsker, at højtuddannede udlændinge skal have mulighed for at betale en lavere skat i syv år mod i øjeblikket i fem år. 

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.