Den konservative poltiker Rasmus Jarlov er ny erhvervsminister.Foto: Steen Brogaard

Rasmus Jarlov er ny erhvervsminister Brian Mikkelsen (kons.) har valgt at stoppe som erhvervsminister for i stedet at blive adm. direktør i Dansk Erhverv. Rasmus Jarlov (kons.) overtager ministertaburetten.

Rasmus Jarlov (kons.) bliver regeringens nye erhvervsminister. Det meddeler regeringen i en pressemeddelelse. Ministerrokaden sker, efter at Brian Mikkelsen (kons.) har valgt at stoppe som minister, da han tiltræder stillingen som adm. direktør i Dansk Erhverv. Rasmus Jarlov blev valgt ind i Folketinget i 2015 har bl.a. været Konservatives forsvarsordfører, finansordfører og EU-ordfører. Den nye erhvervsminister har derudover sit eget sightseeingselskab, arbejder som ekstern lektor i finansiering på CBS og har selskabsinteresser i Novo Nordisk og Genmab, står der i...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.