RADS udsender ny behandlingsvejledning for hæmofili Den nye behandlingsvejledning giver tidligere ubehandlede patienter særlig opmærksomhed.

En ny behandlingsvejledning – inklusiv lægemiddelrekommandation for behandling af hæmofili – er netop udsendt af Rådet for Anvendelse af dyr sygehusmedicin (RADS).  Formålet med den nye behandlingsvejledning er at sikre national konsensus om behandling med lægemidler til hæmofili og at definere hvilke lægemidler, doser, regimer og formuleringer som RADS anser for at være ligestillede. Formålet med RADS lægemiddelrekommandationer er at konkretisere behandlingsvejledningerne med de anbefalede lægemidler og konkrete produkter, der skal bruges. Vejledningen er delt op efter behandling af henholdsvis Hæmofili...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind