RADS: Uanset GRADE er vurdering af ADHD-evidens subjektiv Selvom man anvender GRADE systematisk er og bliver det i sidste ende en subjektiv vurdering om man kan have tiltro til, at medicinen virker, siger RADS-formand Jørgen Schøler Kristensen.

RADS vurderer ikke kvaliteten af evidensen for behandling af ADHD hos børn med methylphenidat til at være høj – sådan som formanden for Det Nordiske Cochrane Center Karsten Juhl Jørgensen beskylder dem for – men moderat. Og rådets fagudvalg smykker sig heller ikke med lånte fjer, når det siger, at det måler kvaliteten af evidensen til at være moderat ved at bruge analyseværktøjet GRADE. Det siger RADS-formand Jørgen Schøler Kristensen som en respons på den kritik Karsten Juhl Jørgensen fremsatte af...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.