Professor: Finanslov giver løft til sundhedsvæsenet Sundhedsvæsenet kan være godt tilfreds med den nye finanslov, mener professor i sundhedsøkonomi. Specielt kan psykiatrien se frem til et løft på 600 mio. kr.

Psykiatrien får et løft på 600 mio. kr., en halv mio. skal sikre 1.000 flere sygeplejersker, og en pakke cigaretter skal koste mindst 60 kr. Regeringen er sammen med støttepartierne og Alternativet blevet enige om finansloven for 2020, der giver et løft til sundhedsvæsenet. Finansminister Nicolai Wammen (S) sagde i forbindelse med økonomiaftalerne med KL og Danske Regioner, at danskerne skal kunne mærke, at der er kommet en regering, der prioriterer velfærden. Den samme udmelding kommer han med nu. »Med...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.