Prisfald får Medicintilskudsnævnet til at ændre KOL-anbefalinger Fjerde forslag til revideret tilskudsstatus for medicin mod astma og KOL er sendt i høring.

Faldende priser på de langtidsvirkende muskarin antagonister (LAMA) har fået Medicintilskudsnævnet at revurdere sit forslag til tilskudsstatus for medicin mod astma og KOL. Nævnet har sendt sin fjerde forslag til revideret tilskudsstatus i høring, og i det nye forslag foreslår nævnet, at alle LAMA-midler skal bevare det generelle tilskud. Ændringen skyldes, at der har været prisfald inden for gruppen, skriver Lægemiddelstyrelsen på sin hjemmeside. I de tre første udgaver af revurderingen har Medicintilskudsnævnet anbefalet, at læger som førstevalg skulle behandle...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.