Prisaftale risikerer at skade udbudsrabatter på sygehusmedicin
»Den fulde gennemslagskraft af aftalens økonomiske konsekvenser kender vi i sagens natur først ved udgangen af 2023, men der er en risiko for, at der kan ske en kannibalisering af den besparelse, vi i regionerne samlet set kan opnå på udgifterne til sygehusmedicin,« siger Adam Wolf, direktør i Danske Regioner.

Prisaftale risikerer at skade udbudsrabatter på sygehusmedicin Amgros’ muligheder for at opnå rabatter på medicin kan blive påvirket af ny prisaftale med medicinalindustrien, mener direktør i Danske Regioner Adam Wolf.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind