Politisk flertal ønsker selvvalg på apotekerne Regeringen har ifølge nyhedsportalen Altinget politisk flertal til sit forslag om at ændre apotekerloven, så forbrugerne i højere grad får direkte adgang til håndkøbsmedicin.

Til trods for advarsler fra Apotekerforeningen, Ældre Sagen, Dansk Sygeplejeråd og flere andre organisationer og foreninger bakker et flertal af de politiske partier på Christiansborg alligevel op om regeringens foreslåede ændringer af Apotekerloven, som bl.a. vil betyde en udvidelse af selvvalget på landets apoteker – at håndkøbslægemidler gøres nemmere tilgængelige for apotekskunderne. Det skriver nyhedsportalen Altinget. De foreslåede ændringer af Apotekerloven skal førstebehandles 27. oktober. Apotekerne selv mener, at politikerne skal lade lægemidlerne blive bag skranken, men Dansk Folkeparti, Liberal...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.