Peter Gøtzsche er af Rigshospitalet blevet fritaget for tjeneste indtil videre.Foto: Joachim Rode

Peter Gøtzsche er fritaget for tjeneste Rigshospitalet vil arbejde for, at det Nordiske Cochrane Center fortsætter som en del af det internationale Cochrane-samarbejde.

Peter Gøtzsche er af Rigshospitalet blevet fritaget for tjeneste indtil videre. Det skriver Rigshospitalet på sin hjemmeside. Den nuværende vicedirektør for Cochrane Nordic, Karsten Juhl Jørgensen, er udpeget som fungerende leder af centret indtil videre. »Vi arbejder på, at det Nordiske Cochrane Center fortsætter som en del af det internationale Cochrane-samarbejde,« siger vicedirektør på Rigshospitalet Per Jørgensen. Rigshospitalet har anmodet Københavns Universitet om at sikre vejledning af ph.d.-studerende indtil videre. »Jeg har i dag bedt alle medarbejdere og studerende i...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.