Foto: Patienterstatningen

Patienterstatningen om alarmerende få sager: Læger skal være mere opmærksomme Direktør i Patienterstatningen, Karen-Inger Bast, mener, at det autoriserede sundhedspersonale, herunder de praktiserende læger, skal være bedre til at oplyse patienterne om deres rettigheder ved lægemiddelskader.

Akut psykose, sklerose og føleforstyrrelser. Det er blot nogle få af mange alvorlige lægemiddelskader, som Patienterstatningen gennem de seneste fem år har givet 27-46 millioner kroner om året i erstatning til patienter for. Millionerne fordeler sig på 240-470 sager om året, og det antal er opsigtsvækkende lavt, mener direktør i Patienterstatningen, Karen-Inger Bast, der nu råber alt autoriseret sundhedspersonale lige fra læger til sygeplejersker over jordemødre op. »Jeg tror, at de skal være mere opmærksomme på erstatning for lægemiddelsager,« siger...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind