Foto: Bjarke MacCarthy

Over halvdelen af fagudvalgene i Medicinrådet mangler medlemmer 28 af Medicinrådets 47 fagudvalg mangler medlemmer. Det er problematisk, mener Lif, mens medicinrådsformand siger, at ufuldstændige udvalg ikke betyder noget for det faglige arbejde.

Ud af de 47 fagudvalg i Medicinrådet, hvor der er udpeget medlemmer, er 28 ufuldstændige. De mangler altså enten patientrepræsentanter eller medlemmer fra regionerne og de lægevidenskabelige selskaber. Det viser en gennemgang af samtlige fagudvalg under Medicinrådet, som Dagens Pharma har lavet. Den store andel af ufuldstændige udvalg mener Henrik Vestergaard, viceadministrerende direktør hos Lægemiddelindustriforeningen (Lif), er problematisk: »Det er et stort problem, når fagudvalgene ikke kan samles – uanset hvad årsagen er. Fagudvalgene er garanter for, at nye lægemidlers...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.