Foto: Claus Peuckert

Nyt studie undersøger sikkerhed ved intravenøs paracetamol til spædbørn Forskningspulje fra regionerne støtter forskning, der skal forbedre smertebehandling af spædbørn.

Overlæge Helle Holst fra klinisk farmakologisk afdeling på Bispebjerg Hospital  har modtaget 2,1 mio. kr. fra Regionernes Medicinpulje 2017 til at undersøge effekterne af paracetamolbehandling til spædbørn. Det skriver Bispebjerg Hospital. Studiet, der hedder PARASHUTE trial, skal bidrage til øget viden om sikkerhed og effekt af smertebehandling med intravenøs paracetamol hos en udsat og ofte overset patientgruppe. Formålet med puljen er at sikre en mere præcis anvendelse af medicin til gavn for patienter og samfundsøkonomien. Hver tiende barn på neonatalafdelingerne får...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.