Studie: Uafbrudt Pradaxa-behandling giver mindre blødningsrisiko end uafbrudt behandling med Warfarin NOAK-midlet Pradaxa giver mindre risiko for større blødninger end warfarin i patienter med atrieflimren, der gennemgår ablation, viser nyt studie.

Risikoen for at en patient med atrieflimmer får større blødninger under en såkaldt kateter-ablation – hvor man fjerner de områder, der genererer den unormale hjerterytme ved hjælp af et kateter, som man f.eks. fører ind gennem lysken – er mindre ved at give patienten uafbrudt behandling med NOAK-midlet Pradaxa end ved uafbrudt behandling med det blodfortyndende middel warfarin. Det er konklusionen på studiet Re-circuit, hvis resultater for nylig blev præsenteret på ACC- kongressen i Washington og som netop er blevet publiceret i...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind