Foto: Novo Nordisk

Nyt regnskab: Novo Nordisk øger salg med 30 procent Novo Nordisk har omsat for mere end 100 milliarder kroner i første halvår af 2023. Det er især medicinalvirksomhedens populære diabetes- og vægttabsmidler, som driver væksten.

Den danske medicinalgigant Novo Nordisk har omsat for 107,7 milliarder kroner i årets første seks måneder. Det fremgår af virksomhedens kvartalsregnskab, som blev offentliggjort torsdag. Kigger man på samme periode sidste år omsatte virksomheden for 83,3 milliarder kroner. Medicinalvirksomheden har dermed øget sit salg med 30 procent. På trods af forsyningsproblemer er væksten drevet af den store efterspørgsel på Novo Nordisks populære lægemidler Ozempic og Wegovy til diabetes og vægttab. »Vi er meget tilfredse med salgsvæksten i det første halvår...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.