Annonce

Danske Lundbeck giver 10 mio. kr. til nødhjælp i Ukraine

Lundbeck har besluttet at donere 10 mio. kr. til Røde Kors’ nødhjælpsarbejde. Det skriver Lundbeck på LinkedIn.

»Vi står samlet med Ukraines befolkning. Derfor kan vi i dag annoncere, at vi har doneret 10 mio. kr. til det danske Røde Kors for at støtte nødhjælpsarbejdet,« skriver firmaet i sit opslag.

Lundbeck skriver videre, at firmaet lige nu undersøger, hvordan det kan donere kritisk medicin til befolkningen i nød. Blandt andre danske firmaer, der har doneret til nødhjælpsarbejdet, er Novo Nordisk, som har doneret fem mio. kr. til FN’s nødhjælpsarbejde i landet.

Lego-fonden Ole Kirks Fond har doneret 110 mio. kr. til nødhjælpsarbejdet.

Kilde: Lundbeck på LinkedIn

Genmab får to nye koncerndirektører

Det danske firma Genmab har udpeget Birgitte Stephensen og Chris Cozic som koncerndirektører. Det skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Birgitte Stephensen får ansvaret for det juridiske område, mens Chris Cozic får ansvaret for HR. Birgitte Stephensen har arbejdet for Genmab siden 2002, mens Chris Cozic kom til i 2017. Begge har haft samme ansvarsområder tidligere.

Dermed udgøres firmaets ledelse af adm. direktør Jan van de Winkel, udviklingsdirektør Judith Klimovsky, finansdirektør Anthony Pagano, medicinsk direktør Tahi Ahmadi og driftsdirektør Anthony Mancini.

Kilde: Genmab

Annonce

Nyt Lilly-studie viser tidlig effekt med Jardiance hos hjertepatienter

Eli Lillys SGLT-2-hæmmer Jardiance viser en klinisk relevant effekt hos voksne efter hjertesvigt. Det skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Der er tale om stabiliserede patienter undersøgt i firmaets EMPULSE fase 3-studie. 

Studiets resultater viser, at 36 procent af patienterne havde en større chance for at opnå en klinisk effekt set over 90 dage, sammenlignet med hvis Jardiance blev givet, efter at patienten var udskrevet.

Kilde: Eli Lilly