Annonce

Genmab-partner får betinget godkendelse af Rybrevant i EU

Genmabs amerikanske samarbejdspartner Janssen har fået en betinget markedsføringsgodkendelse på brugen af Genmabs amivantamab – markedsført under navnet Rybrevant – af EU-Kommissionen. Det skriver Medwatch.

Godkendelsen fra EU-Kommissionen gælder for brug af Rybrevant til patienter med fremskreden ikke-småcellet lungekræft, hvor sygdommen ikke reagerer på behandling med kemoterapi.

Genmab modtager royalties ved salg af Rybrevant.

Kilde: Medwatch

Novo Nordisk investerer milliarder i sjællandsk produktionsanlæg 

Novo Nordisk investerer 17 mia. kr., hvilket næsten fordobler de seneste 20 års investering, i sine fabriksfaciliteter i Kalundborg. Det skriver Finans.

Investeringen skal øge produktionen af specielt orale og injicérbare produkter i Novo Nordisks portefølje.

Investeringen vil skabe omkring 400 nye arbejdspladser og er en investering i at kunne følge med det stigende behov for Novo Nordisks produkter.

Kilde: Finans

EU-Kommissionen godkender Pfizer-behandling mod atopisk eksem

På baggrund af fem kliniske studier med 2.800 patienter med atopisk eksem har EU-Kommissionen godkendt Pfizers lægemiddel Cibinqo til patientgruppen. Det skriver PharmaTimes.

Behandlingen er godkendt i to doser, 100 mg og 200 mg.

Cibinqo en er JAK 1 kinase-hæmmer, som målrettet kan benyttes af personer med moderat til alvorlig atopisk eksem.

Derudover er en dosis på 50 mg godkendt til personer med moderat til alvorlig atopisk eksem og nyresvigt, eller hvis patienten er i behandling med cytokrom P450-hæmmere.

Kilde: PharmaTimes

Annonce

Flere job