Annonce

FDA skal undersøge Lundbeck-middel

FDA har accepteret Lundbecks ansøgning for brexpiprazol til behandling af agitation forbundet med alzheimers og giver den status som priority review.

Det skriver Lundbeck.

Hvis behandlingen bliver godkendt, vil brexpiprazol være den første behandling indiceret til agitation hos patienter med Alzheimers i USA og Europa.

Lundbecks ansøgning inkluderer data fra to positive kliniske fase III-studier, der undersøgte behandlingen af ​​brexpiprazol hos patienter med AAD.

Kilde: Lundbeck

FDA skal granske Pfizers meningokokvaccine til unge

FDA har accepterer Pfizers ansøgning til firmaets femvalente meningokokvaccine hos unge mellem 10 og 25 år.

Det skriver Pfizer.

Pfizers vaccine kombinerer komponenter fra to vacciner i én og hjælper med at beskytte mod de meningokok-serogrupper, der forårsager størstedelen af ​​invasive meningokoksygdomme (IMD) globalt. 

I USA er ca. 55 millioner unge og unge voksne i aldersgruppen for meningokokvaccination.

Kilde: Pfizer

Grønt lys i USA til Roches kræftmiddel

FDA godkender Roches antistof Lunsumio til behandling af lymfekræft i tredje linje.

Det skriver Roche.

Resultater fra firmaets fase 2-forsøg har vist, at 80 pct. af patienterne, der modtog mindst 2 tidligere behandlinger, opnåede varige responsrater, hvor 60 pct. oplevede fuldstændig remission efter Lunsumio.

Lunsumio er nu det første CD20xCD3 T-celle engagerende bispecifikke antistof godkendt af FDA til behandling af den mest almindelige langsomt voksende form for non-Hodgkin lymfom og follikulært lymfom.

Kilde: Roche

Pfizer melder om gode resultater med genterapi

Pfizer med positive toplinjeresultater fra fase 3-undersøgelse af firmaets genterapi mod hæmofili B.

Det skriver Pfizer.

Pfizer har afprøvet genterapien fidanacogene elaparvovec hos voksne mænd med moderat til svær hæmofili B i fase tre-forsøget BENEGENE-2.

Studiet opfyldte sit primære endepunkt med non-inferioritet og overlegenhed målt på annualized bleeding rate (ABR) af totale blødninger sammenlignet med et profylakse regime med en Faktor IX-terapi.

Kilde: Pfizer

Annonce

Flere job