Annonce

Lægefaglig direktør fra Nordjylland bliver nyt medlem af Medicinrådet

Søren Pihlkjær Hjortshøj, som er lægefaglig direktør på Aalborg Universitetshospital, bliver nyt medlem af Medicinrådet. Det skriver Medicinrådet i en pressemeddelelse.

Han er blevet udpeget af Region Nordjylland. Søren Pihlkjær Hjortshøj, som er uddannet speciallæge i kardiologi, overtager pladsen fra lægefaglig direktør Charlotte B. Rotbøl.

Kilde: Medicinrådet

Novo Nordisk får grønt lys til fabriksbyggeri i Odense

Byrådet i Odense har stemt for, at den danske medicinalgigant Novo Nordisk kan bygge en ny fabrik i Odense. Det skriver DR.

Næsten hele byrådet stemte for at godkende planerne. Det var ifølge DR kun Enhedslisten, som stemte imod byggeriet. Fabrikken skal bygges på en 81 hektar stor grund, der ligger i Tietgen Nord, som er et erhvervsområde tæt på Odense.

Kilde: DR

Medicinalselskaber vil investere milliarder i Frankrig

De to medicinalselskaber Pfizer og AstraZeneca har annonceret, at selskaberne vil investere knap en mia. dollars svarende til cirka 6,9 mia. kr. i Frankrig. Det skriver nyhedsbureauet Reuters. De er ikke de eneste.

Sanofi har også annonceret, at selskabet vil investere mere end en mia. euro svarende til ca. 7,45 mia. kr. Det er annonceret i forbindelse med det årlige topmøde ‘Vælg Frankrig’, hvor den franske præsident, Emmanuel Macron, vil styrke Paris som en ‘europæisk erhvervshovedstad’.

Kilde: Reuters

Engelsk hakket oksekød er årsag til salmonellaudbrud

Siden marts er 51 personer rundt omkring i Danmark blevet smittet med den samme type salmonella. Nu viser en analyse, at det er importeret hakket oksekød fra England, som er årsag til udbruddet.

Det skriver Statens Serum Institut (SSI) i en pressemeddelelse. Oksekødet, som er blevet hakket hos Hilton Foods i Danmark, har været solgt i Coops butikker bl.a. SuperBrugsen og Kvickly.

Kilde: Statens Serum Institut

Annonce

Der er opstået en fejl, feedet er sandsynligvis nede. Prøv igen senere.

Flere job