Annonce

AstraZeneca og MSD’s parp-hæmmer er effektiv mod ovariecancer

Nye resultater fra AstraZeneca og MSD’s fase 3-forsøg PAOLA-1 og SOLO-1 viser, at overlevelsen hos patienter med kræft i æggestokkene var 56,5 måneder efter behandling med Lynparza plus bevacizumab mod 51,6 måneder hos patienter, der fik bevacizumab alene.

Det skriver MSD.

Behandlingen blev givet i første linje i studierne, som er follow up-studier. Parp-hæmmeren Lynparza er allerede godkendt af FDA til behandling mod kræft i æggestokkene.

Kilde: MSD

GSK’s parp-hæmmer har en langsigtet effekt

Langtidsdata fra GSK’s fase 3-forsøg PRIMA viser, at firmaets parp-hæmmer Zejula (niraparib) har en vedvarende progressionsfri overlevelse som behandling mod kræft i æggestokkene.

Det skriver GSK.

Behandlingen blev i studiet givet som vedligeholdelsesbehandling til patienter med førstelinjes ovariecancer efter respons på platinbaseret kemoterapi.

Zejula opretholdt en risikoreduktion for progression eller død på 48 pct. sammenlignet med placebo.

Kilde: GSK

Annonce

Biogen på udkig efter ny landechef

Biogen har slået en stilling op på LinkedIn, hvor firmaet søger efter en ny landechef til sin danske afdeling.

Det skriver Medwatch.

Firmaet søger en ny landechef efter, at tidligere landechef Tashia Lentz stoppede 1. september efter lidt over et år på posten. Tashia Lentz har fået ny stilling i Biogen, hvor hun får en tilsvarende rolle i det hollandske datterselskab.

Kilde: Medwatch

Græske Medipharm Hellas har solgt medicin uden tilladelse

Det græske firma Medipharm Hellas har handlet med lægemidler uden gyldig engrosforhandlertilladelse.

Det skriver Lægemiddelstyrelsen.

Lægemidler handlet med en virksomhed uden en gyldig virksomhedstilladelse i det pågældende EU-land er pr. definition forfalskede lægemidler, skriver styrelsen.

Lægemiddelstyrelsen understreger således, at hvis man som dansk virksomhed har handlet med Medipharm Hellas, bedes man straks indberette det.

Kilde: Lægemiddelstyrelsen