Annonce

Ny kampagne skal tiltrække forskning til Danmark

Sundhedsdatastyrelsen indleder nu en kommunikationskampagne rettet mod den internationale life science-strategi for at gøre opmærksom på værdien af dansk sundhedsdata. Det skriver Sundhedsdatastyrelsen på sin hjemmeside.

Kampagnen er en del af life science-strategien, der blev præsenteret sidste år. Formålet er at tiltrække mere forskning til Danmark.

Kampagnen består af en række videoer med danske virksomheder, der fortæller om deres brug af dansk sundhedsdata. Videoerne skal blandt andet deles på sociale medier.

Kilde: Sundhedsdatastyrelsen

Annonce

Novo Nordisks danske landechef får nyt job 

Novo Nordisks danske landechef Kasper Bødker Mejlvang skifter til en tilsvarende stilling for Novo Nordisk i Japan. Det skriver Medwatch.

Kasper Bødker Mejlvang, der havde tre år som landechef i Danmark, har selv fortalt om sit skifte på LinkedIn, hvor han også skriver, at familien rykker med.

Kasper Bødker Mejlvang tiltræder formelt 1. september i Tokyo.

Kilde: Medwatch

FDA siger god for Dupixent til børn ramt af eksem

FDA godkender Dupixent til børn over seks måneder med eksem. Det skriver Sanofi i en pressemeddelelse.

Dermed er behandlingen ifølge Sanofi den første biologiske behandling godkendt til børn med atopisk dermatitis.

Dupixent med det aktive stof dupilumab har i firmaets studier vist, at behandlingen er mere effektiv end binyrebarkhormon efter 16 ugers behandling. Opfølgningsstudier frem til uge 52 bekræfter dette.

Samtidig er behandlingen sikker.

Kilde: Sanofi

Flere markante højdepunkter på årets EULAR 

Den årlige kongres for European Alliance of Associations for Rheumatology (EULAR) er slut, og vi ser tilbage på nogle af højdepunkterne fra kongressen, der i år blev afholdt i København.