Annonce

Novo Holdings bebuder milliardinvesteringer frem mod 2030

Novo Holdings har planer om at investere op mod syv mia. dollars, som svarer til omkring 48 mia. danske kroner, årligt frem mod 2030. Det skriver Financial Times.

Investeringerne kommer til at begynde på fem mia. dollars eller 34,5 mia. danske kroner årligt, hvorefter de vil stige til syv mia. dollars i 2030. Novo Holdings er den kontrollerende aktionær hos Novo Nordisk og varetager Novo Nordisk Fondens investeringer.

Kilde: Financial Times

Roche har planer om at skære hundredvis af stillinger

Det schweiziske medicinalselskab Roche har tilsyneladende planer om at afskaffe mere end 300 stillinger i området for produktudvikling. Det skriver nyhedsbureauet Reuters, som henviser til det schweiziske Muula.

Det svarer til omkring seks pct. af arbejdsstyrken i det område. Det er dog ikke helt klart, præcis hvor mange stillinger det drejer sig om. Ifølge Muula vil det være 345 stillinger. Dog oplyser Roche til Reuters, at det kommer til at være færre end 345.

Kilde: Reuters

Annonce

Gennembrud: Forskere finder immuncelle med ansvaret for allergi

Danske forskere har været med til at identificere de af immunforsvarets celler, som er ansvarlige for allergi, hvilket vil sige produktionen af IgE-antistoffer. Det er en gamechanger, for nu ved vi, hvad vi skal kigge efter i blodet, når folk har allergi, siger Peter Sejer Andersen, forsker og senior vice president hos ALK.

Flere job