Annonce

Novozymes’ kvartalsregnskab overrasker

Den danske virksomhed Novozymes overrasker analytikerne og kan fremvise et regnskab for første kvartal, hvor virksomheden er vokset hurtigere end forventet. Det skriver Euroinvestor.

Regnskabet, der blev offentliggjort onsdag morgen, viser en organisk salgsvækst på fem pct. Det overstiger analytikernes estimerede salgsvækst på 2,27 pct. ifølge Euroinvestor.

Kilde: Euroinvestor

GSK kommer bedre end forventet igennem første kvartal

Den britiske medicinalvirksomhed GSK slår analytikernes forventninger og er kommet bedre end forventet igennem første kvartal af 2023. Det skriver Reuters.

Det sker efter, at virksomheden har kunnet fremvise stærke salgstal af dens vacciner samt HIV-medicin og respiratoriskelægemidler.

Kilde: Reuters

FDA godkender Biogens ALS-lægemiddel

Den amerikanske lægemiddelstyrelse FDA har godkendt den schweiziske medicinalvirksomhed Biogens lægemiddel, der behandler en form af amyotrofisk lateral sklerose (ALS). Det skriver Reuters.

Biogens lægemiddel er målrettet en genetisk årsag til sygdommen. Behandlingen er den første af sin slags, som er tilgængelig på markedet.

 

Kilde: Reuters

Annonce

PARP-hæmmere vinder frem i behandlingen af prostatakræft

Patienter med kastrationsresistent prostatakræft og BRCA-mutationer kan med fordel behandles med en PARP-hæmmer. Nyt studie bekræfter, at PARP-hæmmeren rucaparib forlænger tiden til sygdomsprogression hos patienter med kastrationsresistent prostatakræft og BRCA-mutationer, men ikke hos patienter med ATM-mutation. PARP-hæmmere skal måske længere frem i behandlingsrækkefølgen, men vi skal vide, hvad det skal kombineres med, siger forsker.

Flere job