Nye guidelines skal hjælpe voksne med medfødte hjertefejl Voksne, der har medfødt hjertedefekt, oplever begrænsninger i jobmuligheder og det sociale liv. ESC udsender nye retningslinjer, der skal hjælpe denne gruppe til at leve så normalt som muligt.

Mere end 90 pct. af babyer, der fødes med en hjertedefekt, overlever i dag ind i voksenalderen. Derfor lever der i dag flere voksne end børn med en medfødt hjertefejl. Disse voksne lever med en kronisk og livslang tilstand, og derfor har European Society of Cardiology (ESC) udstukket nogle nye guidelines, så folk med medfødte hjertefejl kan have så normalt et liv som muligt. Guidelines er netop offentliggjort i European Heart Journal og på ESC’s hjemmeside. Medfødte hjertefejl dækker over...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind