Nye biologiske ­lægemidler mere skånsomme mod svær astma end prednisolon Nye biologiske lægemidler mod svær astma kommer i disse år ind på markedet og giver læger en mulighed for at behandle patienter uden svære bivirkninger.

Patienter med svær astma, der på grund af hyppige akutte forværringer hidtil har måttet behandles med høje doser bivirkningstung prednisolon, har fået nye banebrydende behandlingsmuligheder i form af biologiske lægemidler. Produkter, som fundamentalt kommer til at ændre patienternes liv. Sådan lyder det fra Charlotte Suppli Ulrik, der som professor, overlæge og chef for Lungemedicinsk Forskningsenhed, Hvidovre Hospital forsker i de nye lægemidlers effekter. »Takket være de nye lægemidler har en lang række patienter, der førhen blev behandlet med store doser...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.