Piet Geusens

Ny lægemiddeltype reducerer risiko for brud på rygsøjlen Romosozumab kan hurtigt og markant reducere risikoen for brud på rygsøjlen blandt kvinder, der efter overgangsalderen udvikler osteoporose, viser resultater præsenteret på EULAR.

MADRID (Dagens Pharma) – En ny lægemiddeltype giver en markant reduktion af risikoen for brud på rygsøjlen blandt kvinder, der har fået osteoporose efter overgangsalderen. Det viser resultater fra det såkaldte FRAME (Fracture Study in Postmenopausal Women with Osteoporosis)-studie, som er præsenteret i dag på EULAR-kongressen. Resultaterne af studiet viser, at 12 måneders behandling med det monoklonale antistof romosozumab sammenlignet med placebo giver en både hurtig og stor reduktion af risikoen for rygsøjlebrud. »Allerede efter to måneders behandling med romosozumab...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.